Na Velikom trgu posetioci će ući u 2017. uz poznate pesme "Ju grupe", Miloša Radovanovića finaliste Zvezda Granda, a program će voditi Bojan Ivković, voditelj emisije "Tvoje lice zvuči poznato".

zemun nova godina

 

I ove godine doček je organizovalo Udruženje građana "Moj grad 11080" uz pomoć opštine Zemun, ali i sponzora i prijatelja.

- Sponzori su pre svega naši prijatelji koji su u dočeku prepoznali značaj za naš Zemun. Budžet nam je za ovaj doček 2,5 miliona dinara i onda smo tako malo išli na emociju "Ju grupe" jer su i oni "naši" i njima je bilo veoma drago. Zatim malo na emociju sa Milošem i malo na prijateljstvo sa Bojanom - šaljiv je Siniša Ercegovčević predsedednik ovog udruženja.

zemun nova godina1

 

Organizatori kažu da su se ove godine "naoružali" većom količinom napitaka i da ih neće iznenaditi veliki broj posetilaca.
Za posetioce smo obezbedili kuvano vino, kuvanu rakiju, čaj i kafu. Prošle godine smo se spremili za jednu cifru ljudi, međutim došlo ih je mnogo više. Novu godinu zajedno je dočekalo oko 3.500-4.000 ljudi, a čak je u jednom trenutku tokom noći bilo minus osam stepeni. S obzirom na to da ove godine kažu da će biti toplije, očekujemo još veći broj ljudi - kaže Ercegovčević.

Program počinje u 21 sat, a u ponoć će vatromet ispuniti nebo iznad Velikog trga. Ovaj doček, kako kažu, nije samo za Zemunce, već za sve ljubitelje dobre muzike i provoda.